disseny de peces industrials

Centre de mecanitzat

centre de mecanizats

Posem a la seva disposició el nostre centre de mecanitzat a Manresa

Tenim un centre de mecanitzat que ens permet fabricar peces a mida.

L'activitat principal que desenvolupem a Mecanitzats Sedi està centrada en el mecanitzat de tot tipus de peces en tornejat. A més a més, també desenvolupem articles amb el centre de mecanitzat de control numèric. A tots els casos garantim la qualitat al servei i la professionalitat per part del nostre personal.

Totes les peces que realitzem es fabriquen de manera completament personalitzada, adaptant-nos a les necessitats de cadascun dels clients que venen a nosaltres. Això vol dir que treballem amb diversos materials i mides. A més a més, fabriquem exactament el nombre de peces que ens encarreguis i no exigim un nombre mínim en cap moment.

MATERIALS AMB ELS QUALS TREBALLEM AL NOSTRE CENTRE DE MECANITZAT

Ferro
Acer
Alumini
Coure
Plàstic
Fusta

Com hem comentat, a Mecanitzats Sedi fabriquem peces en qualsevol mida. Concretament, les nostres màquines admeten peces d'una grandària màxima de 350 mm de diàmetre i 500 mm de llarg.

Per quin tipus de clients treballem?

Per nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és la nostra principal preocupació. Cuidem molt el procés de creació de la peça i fem un seguiment continu perquè tot quedi segons els pactes. Som conscients que les nostres peces formaran part d'un procés de fabricació on no pot haver-hi el més mínim error.

Dit això, podem dir que treballem per a tot tipus de clients procedents del sector industrial, com l'automoció o el sector tèxtil, entre uns altres.

jordi guil benito

Polígon Industrial Bufalvent

  C/Edison, nº3-C (pol. ind. Bufalvent),
manresa, 08243, (Spain)

  +34938737949