disseny de peces industrials

Mecanitzat de peces industrials

Mecanizado de piezas industriales

Estem especialitzats en el mecanitzat de peces industrials a Manresa

Empresa dedicada al mecanitzat de peces industrials des de l´any 2000.

Li donem la benvinguda a la pàgina web de Mecanitzats Sedi i el convidem a conèixer la nostra àmplia varietat de serveis. Som una empresa dedicada al mecanitzat de peces industrials de diversa índole, des de petits elements de ferro o acer fins a peces de grans dimensions realitzades en alumini o fins i tot plàstic.

Els inicis de la nostra activitat es remunten l'any 2000, data on comencem a treballar amb una activitat concreta: el tornejat de peces i el mecanitzat de peces amb torn i fresadora. A poc a poc vam anar evolucionant fins a arribar avui dia, on ja no desenvolupem aquesta activitat, però estem especialitzats en el mecanitzat de tot tipus de peces en tornejat i amb centre de mecanitzat de control numèric.

Tots els serveis que oferim són personalitzats

La nostra és una activitat molt específica, ja que no són moltes les empreses dedicades al mecanitzat de peces industrials. Donada la delicadesa dels serveis que donem és necessari que estiguem en contacte directe amb els nostres clients, als qui també podem oferir un servei de disseny de les peces que ens encarreguin. Tot el que fem és personalitzat, ja que és fonamental que les peces quedin exactament com ens ha indicat el client, per la qual cosa no hi ha cabuda per l'error, encara que sigui mínim.

Treballem a tota la província de Barcelona

El nostre taller i seu principal es troba al municipi barceloní de Manresa. Per la proximitat física de les nostres instal·lacions, la major part dels nostres clients procedeixen de la província de Barcelona, encara que no tenim inconvenient a atendre sol·licituds de qualsevol altre punt de la geografia espanyola. Si desitja sol·licitar informació addicional sobre els nostres serveis pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 873 79 49 o, si ho prefereix, pot enviar-nos un correu electrònic a la següent adreça: infomecanizadossedi.com.

 

jordi guil benito

Polígon Industrial Bufalvent

  C/Edison, nº3-C (pol. ind. Bufalvent),
manresa, 08243, (Spain)

  +34938737949