disseny de peces industrials

Disseny de peces industrials

disseny de peces industrials

A Mecanitzats Sedi estem especialitzats en el disseny de peces industrials

Som la seva empresa dedicada al disseny de peces industrials. Pregunti'ns sense compromís.

A Mecanitzats Sedi oferim un servei completament integral, que aglutina tant els serveis de fabricació com el disseny de peces industrials. Els nostres clients vénen a nosaltres de dues formes:

  • Amb el disseny i esbós de la peça. En aquests casos ens limitem a fabricar la peça sobre la base de les mides i especificacions de la mostra.
  • Amb una idea. En aquest cas desenvolupem el disseny en tres dimensions i ho fabriquem segons les indicacions que ens hagin fet els clients.

En qualsevol dels dos casos, les peces es realitzen completament a mida, amb acabats d'alta precisió. A més a més, resolem qualsevol problemàtica que presenti la peça, gràcies a la comunicació constant amb vostès.

Disseny de peces en 3D

Els plànols i dissenys sobre els quals treballem estan realitzats en tres dimensions, perquè així es pugui avaluar millor la peça. El temps que triguem a lliurar la peça varia segons la naturalesa de la peça, la seva dificultat de fabricació o nombre d'unitats que s'hagin encarregat, encara que en una o dues setmanes ja la tindran llista per funcionar. A més a més:

  • El nostre servei inclou el disseny, la fabricació i l'enviament a domicili. Si vostè es troba a la comarca de Manresa l'hi lliurem personalment, si no realitzem l'enviament mitjançant la nostra empresa de missatgeria.
  • Assessorem personalment a tots els nostres clients i elaborem pressupostos de peces en sèrie. El nostre temps de resposta és molt ràpid.
  • Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients. Gran rapidesa a l'hora de fabricar els articles.

jordi guil benito

Polígon Industrial Bufalvent

  C/Edison, nº3-C (pol. ind. Bufalvent),
manresa, 08243, (Spain)

  +34938737949